Samara Abbas

Ik geef les op het HBO en geniet vol van het leven. Het heeft even geduurd om te staan waar ik nu sta. Zo’n 4 jaar geleden na het afstuderen begon ik aan mijn carrière! Ik keek mijn ogen uit en wilde alles maar dan ook echt alles leren. Ik wilde op alle vlakken de ballen hoog houden en carrière had ik op nummer 1 staan. Ik plande mijn leven rondom mijn carrière. Op de tweede en derde plek kwamen mijn man, familie en vrienden.

Ik geef les op het HBO en geniet vol van het leven. Het heeft even geduurd om te staan waar ik nu sta. Zo’n 4 jaar geleden na het afstuderen begon ik aan mijn carrière! Ik keek mijn ogen uit en wilde alles maar dan ook echt alles leren. Ik wilde op alle vlakken de ballen hoog houden en carrière had ik op nummer 1 staan. Ik plande mijn leven rondom mijn carrière. Op de tweede en derde plek kwamen mijn man, familie en vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *