Ik ben Samara. Ik leerde mezelf zijn, tijd te maken voor mezelf, te genieten van het leven en vooral in het nu te leven.

Ik ben Samara Abbas, geef les op het HBO en geniet vol van het leven.

Ik ben Samara Abbas, geef les op het HBO en geniet vol van het leven. Het heeft even geduurd om te staan waar ik nu sta. Zo’n 4 jaar geleden na het afstuderen begon ik aan mijn carrière! Ik keek mijn ogen uit en wilde alles maar dan ook echt alles leren. Ik wilde op alle vlakken de ballen hoog houden en carrière had ik op nummer 1 staan. Ik plande mijn leven rondom mijn carrière. Op de tweede en derde plek kwamen mijn man, familie en vrienden.

Herken je dit?

Als er niets veranderd dan...

Ik ben Samara Abbas, geef les op het HBO en geniet vol van het leven. Het heeft even geduurd om te staan waar ik nu sta.

Ik ben Samara Abbas, geef les op het HBO en geniet vol van het leven. Het heeft even geduurd om te staan waar ik nu sta. Zo’n 4 jaar geleden na het afstuderen begon ik aan mijn carrière! Ik keek mijn ogen uit en wilde alles maar dan ook echt alles leren. Ik wilde op alle vlakken de ballen hoog houden en carrière had ik op nummer 1 staan. Ik plande mijn leven rondom mijn carrière.

Voornaam Achternaam

Review Review Review

Voornaam Achternaam

Review Review Review

Voornaam Achternaam

Review Review Review

Voornaam Achternaam

Review Review Review

Mijn tips & inspiratie